Pranic Healing

Ik gebruik Pranic Healing als een soort energetische EHBO-doos. Het is een methode die zeer geschikt is om je snel van je fysieke klachten af te helpen. Meestal na één behandeling voel je verlichting, soms zelfs al binnen enkele minuten. 

Pranic Healing is een non-touch methode, wat betekent dat ik je fysieke lichaam niet aanraak. Je zit gewoon op een stoel met je kleding aan. Ik behandel alleen het energielichaam en doe dit op enkele centimeters van jouw zichtbare fysieke lichaam. De energieverandering in het energielichaam verandert de energie van het fysieke lichaam. Pranic Healing werkt via standaard protocollen met het aura en de chakra’s. Chakra’s zijn specifieke energiepunten die in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen. Bij een bepaalde klacht, hoort een standaard protocol. Bij zo’n protocol wordt als het ware de ‘zieke’ energie uit het energielichaam geveegd en wordt er schone energie toegevoegd. Daarna wordt de energie gestabiliseerd. 

Pranic Healing helpt bij een groot aantal uiteenlopende klachten als koorts, verkoudheid of hoofdpijn, maar kan ook bij ernstige fysieke problemen als reuma, hartklachten of artritis extra verlichting bieden. Pranic Healing is altijd een aanvulling op reguliere zorg. Hiervoor zijn ook duidelijke richtlijnen opgesteld.

Pranic Healing Richtlijnen:

  • Pranic Healing is niet bedoeld om reguliere geneeskunde te vervangen, maar om deze aan te vullen. Als symptomen aanhouden of de aandoening ernstig is, neem dan direct contact op met een arts.
  • Pranic Healers zijn geen artsen, maar artsen kunnen wel Pranic Healers zijn.
  • Pranic Healers mogen geen medische diagnoses stellen.
  • Pranic Healers mogen geen medicijnen of medische behandelingen voorschrijven.
  • Pranic Healers mogen niet ingrijpen in voorgeschreven medicatie en/of medische behandelingen.
Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: