Over mij

Ik ben Chantal Meurer – van den Bosch uit Schoonhoven en eigenaar van de holistische praktijk BeWell Healing. Als moeder van 3 kinderen, echtgenote en hiervoor als manager midden in het bedrijfsleven, kom ik dagelijks mensen tegen die niet lekker in hun vel zitten, zowel lichamelijk als geestelijk. De afgelopen jaren ben ik met een aantal tools en technieken in aanraking gekomen, die mij dagelijks helpen om lekker in mijn leven te staan. Zweverig? Soms. Is het altijd te bevatten of te verklaren wat er gebeurt? Nee.

Wat ik wel weet, is dat ik het jou ook gun om hiermee kennis te maken. Gewoon no-nonsense. Zodat jij kunt leren vertrouwen op jou. Dat je het leven leeft dat je wilt leven. Dat je kan bijdragen aan jezelf, je bedrijf, je gezin, de wereld, zodat je er zelf gelukkiger van wordt. Leven zonder pijn, maskers, moeten, maar met eigen keuzes maken die goed voelen voor jou!

Jij als mens weet zoveel meer, voelt zoveel meer en kan zoveel meer dan jezelf denkt. Je bent het zelf die jou in de weg staat. Ik nodig je van harte uit om je eigen mogelijkheden te ontdekken.

De tools en technieken die ik gebruik zijn voor mij allemaal aanvullend. Ik heb gemerkt dat bij de één de ene andere tool beter kan werken dan bij de ander. Het ene lichaam reageert anders dan het andere. Wat ik anders doe, is dat ik zowel met jou als je lichaam praat. Daarom noem ik mij zelf ook body whisperer of lichaamsfluisteraar. Klinkt dit raar voor jou? Goed zo. Je lichaam en geest zijn niet één, maar ze hebben wel degelijk een grote invloed op elkaar. Je bent niet je lichaam, je bent veel groter dan je lichaam! Ook dat heb je je waarschijnlijk nooit gerealiseerd. Ik ook niet toen ik me dat nog niet bewust was.

Met deze concepten, tools en technieken ga ik samen met jou en je lichaam op zoek naar wat werkt voor jou. Zodat jij kan zijn. Zijn zoals je wilt zijn. Leven vanuit volle bewustwording, met het maken van keuzes waar jij gelukkig van wordt.

Deze tekst is in eerste instantie gericht op jou. Maar als jij bent wie je wil zijn, verandert je hele omgeving mee. Wil je (daarom) in een bredere context kijken, naar je relatie, je gezin, je team of je bedrijf, dan kun je ook bij mij terecht.

Ik ben holistisch therapeut en werk vanuit het principe dat alles met elkaar in verbinding staat. Ik kijk daarbij naar jouw energie op alle niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (Qi, chakra’s) spiritueel (ziel) en astraal niveau (dromen, andere werelden).

Ik ben tevens Pleiadisch Lichtwerker, opgeleid door Inge van Straalen, President van de Dolphin Star Temple.

 

Volg BeWell Healing op Facebook: https://www.facebook.com/Chantal.BeWell.Healing/

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: