MTVSS

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) is een Body process van Access Consciousness®. Het is een zachte behandeling waarbij de handen licht op verschillende plaatsen op het lichaam worden gelegd zonder druk of manipulatie. Het is een diep ontspannende behandeling creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

Het activeren van energieën
MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid. We activeren deze energieën in het lichaam.
Het is de ultieme tool voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. MTVSS zorgt ervoor dat je beter gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam krijgt een stem en je voelt dat je die niet meer kunt en wilt negeren. Wanneer jij goed zorgt voor je lichaam, zorgt je lichaam goed voor jou. Dat klinkt logisch, toch?

Wie heeft er baat bij deze behandeling?
Dit proces is voor het gehele lichaam; het is heel toepasbaar voor mensen met o.a. een lage weerstand, gewrichtspijn, sport blessures, overbelasting, chronische ziekte. Ook kan het worden ingezet voor het verbeteren van de werking van de organen, de stofwisseling, het ademhalingssysteem, het zenuwstelsel, de spijsvertering, de ingewanden, de huid, het gezicht, de lymfklieren, het voortplantingssysteem en het gehele immuunsysteem. Ook kan MTVSS gebruikt worden voor het terugdringen van diverse vormen van kanker.

MTVSS

 

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: