Pleiadisch Lichtwerk

Wat is Pleiadisch Lichtwerk?

Pleiadisch Lichtwerk is gechanneld door Amorah Quan Yin en ondergebracht in de Dolphin Star Mystery School. Veel van het materiaal is doorgegeven door de Pleiadische Afgezanten van het Licht, de Afgezanten van het Licht van Sirius en Andromeda, de Verheven Meesters en de Aartsengelen.

Er zijn een aantal boeken en werkboeken door haar geschreven en trainingen door haar ontwikkeld:

  • Full Sensory Perception
  • Pleiadian Lightwork Intensives

De meeste oefeningen zijn gebaseerd op meditatie en is diep (persoonlijk) lichtwerk.

Het is een veilige en effectieve manier om blokkades te verwijderen die in je lichaam en energievelden opgeslagen zitten. Gedurende je leven – en soms ook vorige levens – stapelen onverwerkte emoties, ervaringen en overtuigingen zich op en blokkeren je om volledig in je eigen kracht te staan. Het is een systeem waarbij oude en nieuwe kennis, technieken, initiaties en  activaties worden gebruikt om hoger bewustzijn in het lichaam te verankeren. Door het verankeren van het hoger bewustzijn in het lichaam ben je afgestemd op de energie uit de hogere dimensies – ook wel goddelijk, bron, Christus bewustzijn of licht genoemd.

Het uitgangspunt is altijd het respecteren van de vrije wil van iedereen en het respecteren en dienen van moeder Aarde en het kosmische plan.

Wie zijn de Pleiadiërs?

De Pleiadische afgezanten van het licht zijn lichtwezens, afkomstig van de Pleiaden, een sterrencluster in het sterrenbeeld Stier. Het zijn hulptroepen die de mensheid ondersteunen in de evolutie (juist in deze tijd!). Je kunt ‘gemakkelijk’ op ze afstemmen en ze zijn er ‘altijd’. In oude teksten worden veel verwijzingen gevonden naar de Pleiaden. Een aantal oude volkeren beweerden dat de Goden afkomstig waren uit de Pleiaden. De Pleiaden komen bijvoorbeeld voor in:

  • Griekse mythologie;
  • Bijbel;
  • Hopi indianen; de Pleiadiërs nemen ons mee naar ‘het land van de goden’;
  • Maya’s: ‘ Vandaar kwamen engelen om de mens kosmische wijsheid en kosmisch bewustzijn te brengen. Verbind je met onze zusters en broeders op de Pleiaden en de poorten naar de kosmos zullen opengaan. Iedere deur die opengaat zal jouw bewustzijn en het bewustzijn van al diegenen die jij met de kracht van het hart beroert verruimen. Men kan de wijsheid van onze voorouders niet studeren. Wanneer het juiste moment gekomen is, ontvang je de sleutel tot die wijsheid. Op deze wijze hebben wij Maya’s de kosmische visie, het weten omtrent de geheimen van de kosmos ervaren.
Pleiadisch Lichtwerk
Pleiaden in het sterrencluster Stier

Resoneert dit voor jou en ben je nieuwsgierig geworden naar meer, dan kan ik je het volgende bieden:

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: