Pleiadisch Lichtwerk sessie

Wat is een Pleiadisch Lichtwerk sessie?

Een Lichtwerk sessie is een vorm van energetische therapie. Aan hand van je vraag, klacht of uitdaging ga ik samen met jou op zoek naar ‘waar het echt om gaat’. Waarom voel je wat je voelt of gaan de dingen niet zoals je wil? In welke patronen zit je vast? Vaak gaat het in essentie om iets anders dan je zelf dacht. Ik help je om de juiste inzichten te krijgen. Dat geeft meestal al een stukje rust. Daarnaast begeleid ik je ook met de volgende stappen en krijg je handvatten, zodat je de inzichten ook daadwerkelijk handen en voeten kunt geven. Je krijgt tips om dingen verder zelf te ontwikkelen en integreren. Als je wil, kan ik dit ook aanvullen met touch of non-touch behandelingen.

Hoe werkt een Lichtwerk sessie?

Tijdens een lichtwerk sessie ‘lees’ ik jouw ‘licht’, jouw energieveld. Dit wordt ook wel ‘readen’ genoemd. Ik lees de energie van jouw lichaam en het veld om je heen. Ik ben holistisch therapeut en werk vanuit het principe dat alles met elkaar in verbinding staat. Ik kijk daarbij naar jouw energie op alle niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (Qi, chakra’s) spiritueel (ziel) en astraal niveau (dromen, andere werelden).

Daarnaast stem ik mij ook af op jouw Hoger Zelf. Jouw Hoger Zelf, jouw diepste wezen, is niets meer dan het “bewust zijn”, het “zijn” van jouw essentie en dus jouw ziel. Jouw ziel is ook “energie” die zich uitstrekt door al jouw tijdlijnen, dimensies, astrale lichamen en menselijk lichaam. Jouw ziel wil  een aantal ervaringen opdoen in dit leven op aarde. Voor je ziel zijn feitelijk alle ervaringen interessant, maar jij als mens kan je persoonlijke omstandigheden en/of situaties uit je verleden als behoorlijk pittig of zelfs belemmerend ervaren. Inzicht op het niveau van je ziel geeft een ander perspectief waardoor je iets op een andere manier kan gaan beleven. Dit zijn de dingen die je diep van binnen eigenlijk weet of voelt, maar waar je zelf niet zo gemakkelijk bij komt. 

Een Lichtwerk sessie kan bij mij in de praktijk plaatsvinden of op afstand, bijvoorbeeld via Zoom.

Voor Pleiadisch Lichtwerk sessies voor bedrijf en team kun je ook bij mij terecht.

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: