Access Bars®

Acces Bars® of in het kort de BARS® omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de energie van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door aanraking van deze BARS® punten tijdens de behandeling, gaat de energie stromen en worden energieblokkades in je lichaam afgevoerd. De hersengolven vertragen. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, zodat je kiest wat je werkelijk wilt zonder belemmeringen van je oude standpunten, overtuigingen of gedragspatronen. Je kunt de BARS® goed vergelijken met het opschonen van een computer: het leeg gooien van je prullenmand en de defragmentatie van je harde schijf.

Hoeveel tijd van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is je leven nog niet helemaal zoals je het eigenlijk zou willen? Het ontvangen van Access Bars zorgt ervoor dat er veel meer tevoorschijn komt in je leven van wat je eigenlijk wenst.

Access Bars heeft al veel mensen geholpen meerdere aspecten van hun leven en lichaam te veranderen zoals: stress, angst, relaties, slaap-, gezondheids-, en gewichtsproblemen, pijn en zo veel meer.

Bars®:

– helpt bij stressvermindering/tot rust brengen van je malende hoofd;

– zorgt voor VEEL meer te ontvangen en een beetje minder te doen;

– laat je beter slapen en fris en vol energie wakker worden;

– helpt bij ADD, ADHD en HSP;

– vermindert examenstress en verbetert je concentratie;

– verlicht pijntjes en angsten bij zwangerschap;

– zorgt voor diepe ontspanning;

– lost mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades op waar je in vastzit;

– creëert meer ruimte en mogelijkheden in je leven;

– geeft nog veel meer…

De huidige wetenschap toont aan dat de vorm van hersencellencellen ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen: https://youtu.be/-BY_W0RrTV0

 

 

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: