Workshops Pleiadisch Lichtwerk

Healing in de 5e dimensie

Zoek je verdieping in je spirituele proces en ben je er aan toe om de energie te ervaren van de vijfde dimensie of hoger, dan zijn deze workshops Pleiadisch Lichtwerk echt iets voor jou. In de workshops krijg je een toolbox mee waarbij we gebruik maken van de healing vormen van de Pleiaden, een sterrenstelsel met zeer ontwikkelde wezens. Je leert eerst je eigen energieveld beheersen en komt goed in verbinding te staan met jezelf. Vanuit hier ga je leren verbinden met de Pleiadiërs en leer je nieuwe healingvormen. We maken gebruik van het Pleiadisch werkboek van Amorah Quan Yin.

In de basis workshops leggen we een stevig fundament, zodat je volledig in je kracht komt te staan en je durft te leren vertrouwen op je eigen intuïtie:

1. Aarden;
2. Gezonde aura grenzen: energie stromen en schoonhouden van je aura;
3. Je huis reinigen en veilig houden;
4. Reinigen met rozen;
5. Chakra’s reinigen;
6. Opruimen van overtuigingen, beelden, gedachtenvormen en ontkoorden;
7. Contact leggen met de Pleiadiërs en kennismaking met lichtkamers.

De workshops worden op dit moment online gegeven in de avond en duren ongeveer 2 uur (19:30 tot 21:30). Tussen de workshops zit een periode van zo’n 2 weken waarin het de bedoeling is dat je oefent met de techniek die je in de workshop geleerd hebt. In de daaropvolgende workshop is er gelegenheid voor vragen en het delen van ervaringen. Dit kan tussendoor ook in de gedeelde groep chat. Kan je er een keer echt niet bij zijn? Geen probleem, ik neem de sessie dan op via Zoom en deel hem met je zodat je hem in je eigen tijd in kan halen.

De data voor de eerstvolgende workshops worden gepland in het voorjaar van 2023. Je kunt je alvast kostenloos inschrijven en de workshops gaan door bij minimaal 7 deelnemers. De kosten zijn slechts € 99,- voor deelname aan alle 7 workshops samen.

Wil je je aanmelden, dan kan via het Inschrijfformulier Pleiadisch Lichtwerk 1 Basis

Heb je aanvullende vragen, neem dan even telefonisch contact op of stel ze via info@bewell-healing.nl

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je mee te nemen naar de bijzondere energieën van de Pleiaden.

Extra informatie over het doel van de Workshops

Het doel van de workshops is om goed te leren gronden, in verbinding te komen met jezelf en je eigen veld te leren beheersen. Pas als je dit kunt, kun je je effectief en veilig verbinden (healen, readen) met anderen:

  • fysieke wezens; mensen, dieren, planten;
  • niet fysieke wezens zoals bijvoorbeeld de Pleiadische Afgezanten van het Licht.

We werken met visualisaties en intenties: de kracht van de mind, samen met het hart. We gebruiken daarbij het genoemde boek van Amorah Quan Yin: ‘Het Pleiadisch werkboek’, voornamelijk hoofdstuk 5 en 6.

Ik kan je op weg helpen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen integriteit, spirituele groei en evolutie.

Vervolg  Workshops:

Na de Basis workshops zijn er diverse vervolgmogelijkheden:

Whatsapp openen
Hoe kan ik je helpen?
BeWell Healing
Hoi, type hier je bericht: